Schildersbedrijf LIS

Welkom bij Schilderwerken LIS

Schilderwerken LIS biedt 10 jaar garantie op Glixtone gevelcoating en levert schilderdiensten in heel Vlaanderen, waaronder West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant en Limburg.

Binnenschilderwerken

Ons professionele en enthousiaste schildersteam uit Houthalen en Brugge verzorgt modieuze binnenschilderwerken, behang- en vloerbekledingswerken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Laat ons u helpen bij kleurencombinaties, technieken en materiaalkeuzes.

Buitenschilderwerken en Kaleien

Wij zijn gespecialiseerd in authentieke schildertechnieken zoals kaleien, waarmee we uw villa een frisse uitstraling geven. Ook voor dakontmossing en dakcoating kunt u bij ons terecht. Wij garanderen prachtige gebouwen na onze buitenschilderwerken.

Ons Team

Met een team van 50 schilders verspreid over heel Vlaanderen staan wij paraat om u snel en efficiënt van dienst te zijn, met constante kwaliteit als resultaat.

Schilderwerken voor kantoren, gebouwen en meer

Als houder van het ISO 9001 kwaliteitscertificaat en het VCA** veiligheidscertificaat bieden wij degelijke opvolging van onze werken. Voor industriële verfwerken zijn wij uw ideale partner. Wij leveren vakmanschap van hoog niveau!

Laat uw schilderwerk aan ons over en ontdek de kwaliteit van Schilderwerken LIS. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Brugge contact informatie

LIS BRUGGE

 • Ambachtelijke zone "Hoge Express"
  Legeweg 184
  SINT-ANDRIES (BRUGGE)
  8200
  België
 • E-mail : brugge@lisnv.com
 • Telefoon : (050) 37 36 60
 • Fax : (050) 35 63 72
 • Website : http://www.lisnv.com

Houthalen contact informatie

LIS HOUTHALEN