Nieuws Schildersbedrijf LIS NV

coating Sto-color lotusan

Lis schilderwerken Houthalen in volle actie met de fantastische coating Sto-color lotusan een coating die niet vervuild en met een ongekende lange levensduur. Lis Houthalen en Brugge zijn zeer selectief op gebied van gevel schildering ook voor het Kaleien heeft Lis nv een buitengewoon talent in diverse systemen en word de lat voor kwaliteit super hoog gelegd

 

LIS schilderwerken Overijse

Een mooi gevel schilderwerk te Overijse door Lis nv schildersbedrijf uitgevoerd door onze schilders van de afdeling Lis Brugge

 

LIS schilderwerken

LIS heeft er weer mooi werk van gemaakt

Handelspand voor de werken.

Handelspand nadat LIS het onder handen nam.

Heusden-Zolder

Een pracht van een spuitwerk van Lis schilderwerken Houthalen de fabricage en montage door Vrago schrijnwerk Heusden-Zolder wij maken er mooi werk van!

LIS Glixtonecoating Ford site in Genk

Deze hal is ondertussen klaar om in gebruik te nemen verbazingwekkend hoe de reflectiviteit van deze Glixtonecoating het licht versterkt. Deze werd ook toegepast in de parking van Gatwick UK AirPort. Een buitengewone goede en veelzijdige coating die we vooral gebruiken om mooie villagevels te schilderen. De dampdoorlaatbaarheid is fenomenaal Lis nv schildersbedrijf Houthalen en Brugge werkt hiermee sinds 35 jaar.

LIS-marmer

Een mooie marmer print in Vescom-vinylbehang uitgevoerd door Lis nv schilderwerken Houthalen 

LIS in actie

Lis nv Houthalen in actie om nieuwe panelen te herspuiten met speciale coating 2componenten wegens een beton besmeuring een delicaat werk wat veel voorbereidend werk vraagt maar zoals gewoonlijk tot een verbluffend goed einde gebracht zo zie je maar moeilijk gaat ook al is het een klein project we doen het met groot respect!

 

Terrassen

Terrassen een nieuwe coating geven. LIS nv maakt er mooi werk van!

Dakcoating

Een nieuwe coating voor het dak te Koningshooikt

Wij maken er mooi werk van!

www.lisnv.com

 

Zwart geverfde muren

Het moeten niet altijd witte muren zijn!

Wij maken er mooi werk van!

www.lisnv.com

 

hout behandeling

Rot hout behandelen en verven.

Www.Lisnv.com

Wij maken er mooi werk van!

 

 

 

Witte roofcoating

Uw dak in roofing behandeld met witte roofcoating een ongelofelijke besparing voor de airco’s wat een uitvinding lekker koel en ook nog goedkoop. Lis NV maakt er mooi en rendabel werk van!