Lis in de PERS 1

LIS in de pers

Lis NV wij doen elke gevel stralen

Met het schilderen van de gevel van uw zaak of woning een nieuwe sterke look en uitstraling te geven, daarvoor is de firma Lis met hoofdzetel in Houthalen-Helchteren dé specialist bij uitstek. Het bedrijf neemt ook alle verwerken en decoratie in huis voor zijn rekening. 


Topkwaliteit 

Bedrijfsleider Maurice Coenen en zijn echgenote Annie Vandebroek starten het bedrijf in 1987 in Houthalen-Helchteren. Amper een jaar later breidde de zaak dankzij een overname al uit met een vestiging in Brugge. Die wordt geleid door zoon Jurgen, die ondertussen ook al meer dan 20 jaar actief is in de onderneming. LIS is gekend om zijn kwaliteitsvolle gevelschilerwerken. Maurice Coenen: Wij beschikken al meer dan 30 jaar over de exclusiviteit voor België van de Engelse gevelcoating Glixtone. Dat is een product van topkwaliteit met een ongeëvenaarde levensduur. De verf behoudt 15 tot 20 jaar haar superieur kwaliteit. De firma heeft het ISO 9001-certificaat en als een van de weinige verfbedrijven ook het VCA**-veligheidscertificaat. Ook voor werken binnen is Lis topspecialist. Maurice Coenen: In de wintermaanden nemen we klassieke schilderwerken voor onze rekening, samen met behangwerk, fijne lakwerken, vloerbekleding, tapijt- en pvc-behandeling, behandelen van dakleien en vooral raamdecoratie, zoals gordijnen, draperieën, reepgordijnen en allerlei optreksystemen.

 

Onze Troeven 

Specialist in complexe opdrachten. Lis is dé specialist in moeilijke opdrachten. Opdrachten die buiten de mogelijkheden van andere bedrijven liggen, kunnen wij vlot aan , dankzij het gebruik van vijf hoogtewerkers.

Werken met eigen mensen. Voor de uitvoering werkt LIS niet met onderaannemers. Wij opteren uitsluitend voor het inzetten van eigen personeelsleden. Wij leiden hen zelf op om hen perfect vertrouwd te maken met de kwaliteitseisen die voor onze producten gelden. Voor de klanten is er daardoor slechts één aanspreekpunt."

Flexibiliteit. Bij Lis staan 48 medewerkers in voor de uitvoering. Zij zijn opgedeeld in ploegen van telkens twee. Dat verzekert ons van een grote beschikbaarheid om zo met de hoogst mogelijke flexibiliteit snel op de vraag van de klanten te kunnen inspelen."

Bekende merken: Glixtone, Sikkens, Sigma, Boss Paints